Το προσωπικό μου όραμα για προσφορά στον τόπο μου στηρίζεται στην δημοκρατική και ανθρωποκεντρική μου πεποίθηση. Πορεύεται δίπλα στον πολίτη με σύνεση και καθαρότητα.

Οι περιφερειακές εκλογές του 2019 αποτελούν κομβικό σημείο για την συνέχεια της πετυχημένης αναπτυξιακής πορείας της Κρήτης σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.

Μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασιών με παρεμβάσεις και καινοτόμες ιδέες, μπορώ να συμβάλω δημιουργικά στην μέγιστη αξιοποίηση και στον πολλαπλασιασμό των διαθέσιμων εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Στόχος μου η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που στηρίζεται στο τρίπτυχο, Πολιτισμός, Περιβάλλον, Τουρισμός.

Το όραμα μου στηρίζει, υπηρετεί και δημιουργεί επενδυτικές και αναπτυξιακές ευκαιρίες που βελτιώνουν την παραγωγική βάση. Αξιοποιεί καλύτερα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, στον πρωτογενή τομέα, στην επιχειρηματικότητα, στη μεταποίηση, στην ενέργεια, στο περιβάλλον, στην έρευνα, στην καινοτομία, στον πολιτισμό, στην οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη, αλλά και ευκαιρίες εργασίας για όλους τους συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνω με σχέδιο και στρατηγική στον τομέα της πρωτογενούς και ιδίως της αγροτικής ανάπτυξης, προκειμένου να αξιοποιηθούν ακόμα καλύτερα τα εκλεκτά και ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας. Επίσης με σκοπό να ενισχυθεί το μοναδικό ανθρώπινο δυναμικό μας που μοχθεί, που επιμένει, που αγαπάει και αγωνίζεται για το καλύτερο μέλλον της Κρήτης μας, με τις οικονομικές και δημογραφικές προεκτάσεις που αυτό συνεπάγεται.

Ο Θεματικός τουρισμός, οι πολιτισμικές μας αξίες και η γαστρονομική μας ταυτότητα είναι το μεγάλο στοίχημα που μέσα από καινοτόμες ιδέες και προτάσεις θέλω να κερδίσουμε.

Με αυτό το όραμα και τις σκέψεις αποφάσισα να συστρατευτώ …στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, στον συνδυασμό ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ με επικεφαλής το Σταύρο Αρναουτάκη με μοναδικό κοινό μας όραμα να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά “μία Κρήτη καλύτερη από αυτή που κληρονομήσαμε,” στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής κατάταξης.

Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης.

Ελάτε μαζί μου, …στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με Αξίες και Όραμα…! γιατί η συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της Περιφέρειας Κρήτης, είναι ΕΥΘΥΝΗ όλων μας.